Viikkotunnit syksyllä 2018

1.9.2018 alkaen Karma Studiolla astangajoogan viikkotunnit opettaa Mikko Seppinen. Tuntiaikataulu löytyy Mikon kotisivulta, jonka kautta myös ilmoittaudutaan ja maksetaan kaikki Mikon tunnit.

Tilaus- ja yksityistunnit syksyllä 2018

Jattamarie Rauhaluoto opettaa syksyn aikana joogan ja tanssin tilaustunteja ja yksityistunteja sekä astangajoogan syventävän koulutuksen. Varaa yksityis- ja tilaustunnit suoraan Jattamarielta (040-5961585 / jatta@karmastudio.fi).

  • Yksityistunnit sopivat niille, jotka haluavat henkilökohtaista opetusta joogasta mm. loukkaantumiseen, raskauteen, erityiseen elämäntilanteeseen tai itsensä kehittämiseen liittyen. Yksityistunti sopii myös lahjaksi!

  • Tilaustunnit sopivat ryhmille (esim. koululaisryhmät, työhyvinvointi, harrastusporukat, polttarit). Tilaustunti voidaan pitää joko Karma Studiolla tai muualla tilaajan toiveen mukaisesti. Tilaustunnin sisältö suunnitellaan aina tilaajan toiveiden mukaisesti ja se voi olla joko luento, lajikokeilu tai useamman kerran sarja.

  • Syventävä koulutus sopii niille, jotka haluavat lyhyessä ajassa ja tiiviissä paketissa saada lisäoppia omaan joogaharjoitukseensa. Koulutus sopii kaikille joogasta kiinnostuneille: aloittelijoille koulutus antaa erinomaisen perustan joogapolulle, joogaopettajat saavat paljon vinkkejä opetukseensa ja kokeneet joogi(ni)t saavat syventävää tietoa omaan joogaharjoitukseensa. Lue lisää koulutuksesta!