2015_12.jpg

KESÄKUU 2018

Kesäkuun tuntiaikataulusta 7.-9.6. löydät vauvajoogaa, yinjoogaa, astangajoogaa ja pranayamaa. Tarkemmat ajankohdat ja tuntikuvaukset löydät Karma Onlinesta. Osallistu tunneille joko kertamaksulla (20€) tai edullisemmin Karma-paketilla: 4 kertaa 70€ ja 8 kertaa 120€. Karma-paketit ovat voimassa 31.7.2018 asti. Tervetuloa joogaan Karma Studiolle!

heinakuu_2018.jpg

HEINÄKUU 2018

Karma Studion on auki 7.-29.7. Päivittäisten viikkotuntien lisäksi heinäkuussa on paljon erilaisia joogakursseja: vauvajoogaa, raskausajan joogaa, alkeiskurssi, astangajoogan intensiivit sekä Taylor Huntin että Jattamarie Rauhaluodon johdolla. Ilmoittaudu mukaan Karma Onlinessa. Tervetuloa!

alkeiskurssi_heina2018.jpg

ALKEISKURSSI

Lauantaina 7.7. ja sunnuntaina 8.7. klo 11:15-13:30 Karma Studiolla. Alkeiskurssi sopii kaikille joogasta kiinnostuneille. Mukaan tarvitset joogaan sopivan asun, jossa voit venytellä ja rentoutua. Joogamaton saat kurssin ajaksi lainaksi Karma Studiolta. Ilmoittaudu mukaan joko Karma Onlinessa tai sähköpostitse joogaopettajalle (jatta@karmastudio.fi).

Taylor_square_2018.jpg

TAYLOR HUNT

Amerikkalainen Taylor Hunt saapuu Karma Studiolle 11.-15.7.2018 opettamaan astangajoogaa. Taylorin tunnit sopivat kaikentasoisille joogan harrastajille. Opetus tapahtuu englanniksi. Lue lisää kurssista!

Taylorin selviytymistarina huumeiden väärinkäyttäjästä kolmen lapsen isäksi ja astangajoogaopettajaksi on loistava esimerkki siitä miten joogan avulla voi muuttaa itseään. Taylor kiertää ympäri maailmaa opettamassa joogaa ja kertomassa omaa tarinaansa huumeiden pimeästä maailmasta joogaharjoituksen pariin.

prenatal_heina2018.jpg

RASKAUSAJAN JOOGAKURSSI

Neljän kerran kurssin aikana opit mm. raskauden eri vaiheista, ruokavalion merkityksestä, raskauskivuista ja synnytyksestä. 

vauvajooga_heina2018.jpg

VAUVAJOOGA

Neljän kerran vauvajoogakurssilla tehdään erityisesti lantionseutua vahvistavia ja niska-hartiaseutua avaavia joogaharjoituksia. Kurssille voi osallistua 0-12kk vauvan kanssa. Vauvajooga sopii kaikenkuntoisille äideille, eikä aiempaa joogakokemusta tarvitse olla. 

alkeisintensiivi_heina2018.jpg

ALKEISINTENSIIVI 17.-28.7.2018

Kuuden intensiiviharjoituksen aikana opit astangajoogan perusliikkeet aurinkotervehdyksestä loppurentoutukseen, kehon lukot, joogahengityksen ja keskittymään. Alkeisintensiivi sopii aloittelijoille ja joogaharjoituksen pariin palaaville.