HIIHTOLOMALLA 14.-24.2. OMATOIMISIA JOOGAHARJOITUKSIA

Jatta ja Mikko ovat molemmat ulkomailla hiihtoloman ajan, joten Karma Studiolla on tällöin 10 päivän ajan pelkästään omatoimisia joogatunteja. Nämä tunnit ovat ilmaisia. Aloitus aikataulussa näkyvän kellonajan puitteissa, viimeinen joogi sammuttaa valot ja lukitsee ulko-oven. Katso harjoitusajat tästä!

TALVIKAUSI 3.1.-31.3.2019

Karma Studion talvikausi on täynnä erilaisia joogatunteja ja -kursseja. Talvikauden tunnit ohjaa Jattamarie Rauhaluoto. Aikataulun löydät Karma Onlinesta. Viikkotunneille (CLASSES) voit osallistua silloin kuin haluat ja kursseille (WORKSHOPS) tulee ilmoittautua mukaan koko kurssille.

HELMIKUUSSA alkavat ohjatut astangajoogan 1. ja 2. sarjan viikkotunnit. Näillä tunneilla opit astangajoogan asanat erilaisine vaihtoehtoineen oikeassa järjestyksessä aina muutaman kerrallaan eli tunnilla edetään joka kerta sarjaa eteenpäin helmikuun alusta maaliskuun loppuun. Nämä ohjatut tunnit sopivat kaikille, jotka haluavat joko oppia tai kerrata asanasarjoja kaikessa rauhassa. Helmikuussa alkavat myös Ashtanga Mysore-viikkotunnit, joissa opettaja on paikalla avustamassa ja neuvomassa jokaista henkilökohtaisesti. Mysore-tunneilla on liukuva aloitus ja lopetus.

MAALISKUUSSA alkavat taas uudet kurssit: perhejooga (5 krt lauantaisin klo 11-11:45 TÄYNNÄ), lasten jooga 7–10v (5 krt lauantaisin klo 11:45-12:30), astangajoogan alkeisintesiivi (5 krt sunnuntaisin klo 11-13 TÄYNNÄ), raskausajan jooga (5 krt torstaisin klo 18:30-19:30) ja vauvajooga (5 krt keskiviikkoisin klo 10-11). Myös ohjatut 1. ja 2. sarjan viikkotunnit sekä Mysore-harjoitukset jatkuvat maaliskuussa.

Tilaus- ja yksityistunnit

Jattamarie Rauhaluoto opettaa joogan ja tanssin tilaustunteja sekä yksityistunteja. Varaa yksityis- ja tilaustunnit suoraan Jattamarielta (040-5961585 / jatta@karmastudio.fi). Kaikille avoimet joogakurssit ja -tunnit löydät Karma Onlinesta.

  • Yksityistunnit sopivat niille, jotka haluavat henkilökohtaista opetusta joogasta mm. loukkaantumiseen, raskauteen, erityiseen elämäntilanteeseen tai itsensä kehittämiseen liittyen. Yksityistunti sopii myös lahjaksi!

  • Tilaustunnit sopivat ryhmille (esim. koululaisryhmät, työhyvinvointi, harrastusporukat, polttarit). Tilaustunti voidaan pitää joko Karma Studiolla tai muualla tilaajan toiveen mukaisesti. Tilaustunnin sisältö suunnitellaan aina tilaajan toiveiden mukaisesti ja se voi olla joko luento, lajikokeilu tai useamman kerran sarja. Kysy lisää numerosta 040-5961585!