Easter2018.jpg

PÄÄSIÄISTUNNIT

Karma Studio on auki koko pääsiäisen! Tunteja niin aloittelijoille kuin edistyneemmille joogeille: astangaa, yinjoogaa, pranayamaa, vauvajoogaa, raskausajan joogaa. Varaa paikkasi Karma Onlinesta!

vauvajooga_03_2018.jpg

VAUVAJOOGA

Vauvajooga auttaa äitiä palautumaan synnytyksestä vahvistaen samalla äidin ja vauvan suhdetta. Osa tunnin harjoituksista on vauvan kanssa yhteisiä, osa äidin kehoa vahvistavia ja avaavia. Kertamaksu 20€. Ilmoittaudu mukaan Karma Onlinessa!

prenatal_03_2018.jpg

PRENATAL

Kolmen kerran raskausajan joogakurssi valmistaa sekä raskaudenaikaisiin muutoksiin että synnytykseen. Sopii kaikenkuntoisille, eikä aiempaa joogakokemusta tarvitse olla. Kurssimaksu 60€. Ilmoittaudu mukaan Karma Onlinessa!

alkeiskurssi_03_2018.jpg

ALKEISKURSSI

Opi astangajoogan alkeet kokeneen joogaopettajan johdolla. Early Bird hinta 50€ (norm. 70€), kun ilmoittaudut ja maksat kurssimaksun Karma Onlinessa viimeistään su 18.3.2018. Alkeiskurssi sopii kaikenkuntoisille!

Taylor_square_2018.jpg

TAYLOR HUNT

Amerikkalainen Taylor Hunt saapuu Karma Studiolle 11.-15.7.2018 opettamaan astangajoogaa. Taylorin tunnit sopivat kaikentasoisille joogan harrastajille. Opetus tapahtuu englanniksi. Lue lisää kurssista!

Taylorin selviytymistarina huumeiden väärinkäyttäjästä kolmen lapsen isäksi ja astangajoogaopettajaksi on loistava esimerkki siitä miten joogan avulla voi muuttaa itseään. Taylor kiertää ympäri maailmaa opettamassa joogaa ja kertomassa omaa tarinaansa huumeiden pimeästä maailmasta joogaharjoituksen pariin.