KEVÄTKAUSI 1.4.-16.6.2019

Karma Studion kevätkaudella joogataan kahden vakituisen joogaopettajan johdolla! Mikko Seppinen vastaa Ashtanga Mysore-tunneista ja Jattamarie Rauhaluoto astangajoogan ohjatuista tunneista, joita löytyy sekä aloittelijoille (Ashtanga Intro) että aiemmin jooganneille (Full Primary & Half Intermediate). Lisäksi kevätkaudella on mm. vauvajoogaa ja raskausajan joogaa. Pääsiäisen jälkeen alkavat viiden kerran kurssit perhejoogasta, lasten joogasta ja astangajoogasta. Kausi huipentuu amerikkalaisen joogaopettaja Taylor Huntin vierailuun juhannusviikolla.

1. ja 2. sarjan ohjatuilla viikkotunneilla tehdään astangajoogan asentosarjat. Nämä ohjatut viikkotunnit sopivat kaikille, jotka haluavat löytää flow-tilan harjoitukseensa. Aloittelijoille on omat Ashtanga Intro-tuntinsa, joilla tehdään astangajoogan perusliikkeet ja ohjattu loppurentoutus. Mysore-tunneilla jokainen harjoittelee omatoimisesti hengitystään seuraten. Mysoressa opettaja on paikalla avustamassa ja neuvomassa jokaista henkilökohtaisesti. Mysore-tunneilla on liukuva aloitus.

Kaikille tunneille ja kursseille ilmoittaudutaan Karma Onlinessa. Viikkotunneille (CLASSES) voit osallistua silloin kuin haluat ja kursseille (WORKSHOPS) tulee ilmoittautua mukaan koko kurssille.

Muutokset mahdollisia.

Muutokset mahdollisia.

KURSSIT & TUNNIT:

Tilaus- ja yksityistunnit

Jattamarie Rauhaluoto opettaa joogan ja tanssin tilaustunteja sekä yksityistunteja. Varaa yksityis- ja tilaustunnit suoraan Jattamarielta (040-5961585 / jatta@karmastudio.fi). Kaikille avoimet joogakurssit ja -tunnit löydät Karma Onlinesta.

  • Yksityistunnit sopivat niille, jotka haluavat henkilökohtaista opetusta joogasta mm. loukkaantumiseen, raskauteen, erityiseen elämäntilanteeseen tai itsensä kehittämiseen liittyen. Yksityistunti sopii myös lahjaksi!

  • Tilaustunnit sopivat ryhmille (esim. koululaisryhmät, työhyvinvointi, harrastusporukat, polttarit). Tilaustunti voidaan pitää joko Karma Studiolla tai muualla tilaajan toiveen mukaisesti. Tilaustunnin sisältö suunnitellaan aina tilaajan toiveiden mukaisesti ja se voi olla joko luento, lajikokeilu tai useamman kerran sarja. Kysy lisää numerosta 040-5961585!