KESÄKAUSI 24.6.-18.8.2019

Muutokset mahdollisia.

Muutokset mahdollisia.

VIIKKOTUNNIT:

  • Ashtanga Mysore -tunnit ovat omatoimisia astangajoogatunteja, joilla jokainen harjoittelee omaan tahtiin opettajan avustaessa ja opastaessa.

  • Ashtanga 1 / Ashtanga 2 ovat ohjattuja astangajoogatunteja, jotka sopivat kaikentasoisille – niin ensikertalaisille kuin pidemmälle ehtineille.

Aamutunneille tulee ilmoittautua edelliseen iltaan klo 20 mennessä ja iltatunneille samana päivänä klo 14 mennessä joko Karma Onlinessa tai viestillä jatta@karmastudio.fi / 040-5961585.

KESÄKURSSIT:

  • Raskausajan joogaa, vauvajoogaa, yinjoogaa ja afrotanssia on kesällä ajalla 1.7.-18.8. kurssimuotoisesti eli osallistujan tulee ilmoittautua mukaan koko 7 viikon jaksolle. Kesäkursseille tulee ilmoittautua su 23.6. mennessä sähköpostitse (jatta@karmastudio.fi). Tunnit toteutuvat mikäli ryhmässä on väh. 5 osallistujaa. Kesäkurssin hinta on 105€ (sis. 7 krt) ja maksu tapahtuu ensimmäisellä kerralla.

VIERAILEVAT OPETTAJAT:

Tilaus- ja yksityistunnit

Jattamarie Rauhaluoto opettaa joogan ja tanssin tilaustunteja sekä yksityistunteja. Varaa yksityis- ja tilaustunnit suoraan Jattamarielta (040-5961585 / jatta@karmastudio.fi). Kaikille avoimet joogakurssit ja -tunnit löydät Karma Onlinesta.

  • Yksityistunnit sopivat niille, jotka haluavat henkilökohtaista opetusta joogasta mm. loukkaantumiseen, raskauteen, erityiseen elämäntilanteeseen tai itsensä kehittämiseen liittyen. Yksityistunti sopii myös lahjaksi!

  • Tilaustunnit sopivat ryhmille (esim. koululaisryhmät, työhyvinvointi, harrastusporukat, polttarit). Tilaustunti voidaan pitää joko Karma Studiolla tai muualla tilaajan toiveen mukaisesti. Tilaustunnin sisältö suunnitellaan aina tilaajan toiveiden mukaisesti ja se voi olla joko luento, lajikokeilu tai useamman kerran sarja. Kysy lisää numerosta 040-5961585!