heinakuu_2018.jpg

HEINÄKUU 2018

Karma Studion on auki 7.-29.7. Päivittäisten viikkotuntien lisäksi heinäkuussa on paljon erilaisia joogakursseja: vauvajoogaa, raskausajan joogakurssi, joogan alkeiskurssi, astangajoogan alkeisintensiivi ja Taylor Huntin joogaintensiivi. Ilmoittaudu mukaan Karma Onlinessa. Tervetuloa!

Taylor_square_2018.jpg

TAYLOR HUNT

Amerikkalainen Taylor Hunt saapuu Karma Studiolle 11.-15.7.2018 opettamaan astangajoogaa. Taylorin tunnit sopivat kaikentasoisille joogan harrastajille. Opetus tapahtuu englanniksi. Lue lisää kurssista!

Taylorin selviytymistarina elämän pimeältä puolelta kolmen lapsen isäksi ja astangajoogaopettajaksi on loistava esimerkki siitä miten joogan avulla voi muuttaa itseään. Taylor kiertää ympäri maailmaa opettamassa joogaa ja kertomassa tarinaansa siitä miten hän löysi joogaharjoituksen pariin.

prenatal_heina2018.jpg

RASKAUSAJAN JOOGAKURSSI

Neljän kerran kurssin aikana opit mm. raskauden eri vaiheista, ruokavalion merkityksestä, raskauskivuista ja synnytyksestä. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse (jatta@karmastudio.fi).

vauvajooga_heina2018.jpg

VAUVAJOOGA

Neljän kerran vauvajoogakurssilla tehdään erityisesti lantionseutua vahvistavia ja niska-hartiaseutua avaavia joogaharjoituksia. Kurssille voi osallistua 0-12kk vauvan kanssa. Vauvajooga sopii kaikenkuntoisille äideille, eikä aiempaa joogakokemusta tarvitse olla. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse (jatta@karmastudio.fi).

alkeisintensiivi_heina2018.jpg

ALKEISINTENSIIVI 17.-28.7.2018

Kuuden intensiiviharjoituksen aikana opit astangajoogan perusliikkeet aurinkotervehdyksestä loppurentoutukseen, kehon lukot, joogahengityksen ja keskittymään. Alkeisintensiivi sopii aloittelijoille ja joogaharjoituksen pariin palaaville. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse (jatta@karmastudio.fi).