AAMUKARMA TAAS AIKATAULUSSA!

Mikäli iltatunnit ovat sinulle haasteellisia aikataulun suhteen, niin nyt voit joogata myös arkiaamuisin Karma Studiolla yhdessä minun ja muiden kanssa. Itsenäinen joogaharjoittelu (ei ohjausta, eikä avustusta) vie nopeasti kohti joogan päämäärää, ja yhdessä on mukavampaa joogata kuin yksin. Haastankin nyt kaikki kotijoogit yhdistämään voimansa ja harjoittelemaan yhdessä! Karma Studio on vapaasti käytettävissä omaan joogaharjoitukseesi oli kyseessä sitten asana, pranayama, meditaatio tai rentoutuminen. AamuKarma-tunnit:

  • maanantaisin ja torstaisin klo 9:15

  • tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8:15

Kertamaksu 5€. Maksu vain käteisellä!

AamuKarmaan ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, mutta tarkistathan vielä aamulla ennen studiolle lähtöäsi Karma Onlinesta, että tunti löytyy aikataulusta, sillä joskus myös minun arjessani sattuu ja tapahtuu ;)

SYYSKUUN TARJOUS

Syyskuun ajan arkiaamujen AamuKarma-tunnit sisältyvät kaikkiin voimassaoleviin Karma-paketteihin, joten tervetuloa aamujoogaan ilmaiseksi (norm. 5€/krt).

AamuKarma-haaste(porkkana) pitää lääkärin loitolla, piristää päivääsi ja kannustaa saapumaan aamulla harjoitukseen eli mikäli osallistut syyskuun aikana vähintään 10 AamuKarma-harjoitukseen, niin saat lahjakortin Karma Studiolle (arvo 20€). Lahjakortin voit käyttää itse tai laittaa hyvän karman kiertämään...

SYYSKUU 2019

Ilmoittauduthan  aamutunneille edellisenä iltana klo 20 mennessä  ja  iltatunneille samana päivänä klo 14 mennessä   Karma Onlinessa ,  sähköpostitse  tai viestillä numeroon 040-5961585.

Ilmoittauduthan aamutunneille edellisenä iltana klo 20 mennessä ja iltatunneille samana päivänä klo 14 mennessä Karma Onlinessa, sähköpostitse tai viestillä numeroon 040-5961585.

Tilaus- ja yksityistunnit

Jattamarie Rauhaluoto opettaa joogan ja tanssin tilaustunteja sekä yksityistunteja. Varaa yksityis- ja tilaustunnit suoraan Jattamarielta (040-5961585 / jatta@karmastudio.fi). Kaikille avoimet joogakurssit ja -tunnit löydät Karma Onlinesta.

  • Yksityistunnit sopivat niille, jotka haluavat henkilökohtaista opetusta joogasta mm. loukkaantumiseen, raskauteen, erityiseen elämäntilanteeseen tai itsensä kehittämiseen liittyen. Yksityistunti sopii myös lahjaksi!

  • Tilaustunnit sopivat ryhmille (esim. koululaisryhmät, työhyvinvointi, harrastusporukat, polttarit). Tilaustunti voidaan pitää joko Karma Studiolla tai muualla tilaajan toiveen mukaisesti. Tilaustunnin sisältö suunnitellaan aina tilaajan toiveiden mukaisesti ja se voi olla joko luento, lajikokeilu tai useamman kerran sarja. Kysy lisää numerosta 040-5961585 tai sähköpostitse (jatta@karmastudio.fi).