KARMA STUDION SYYSLOMA 16.-23.10. 2019

Syysloman ajan Karma Studion on kiinni. Loppusyksyn aikataulu on voimassa ajalla 24.10.-22.12.2019. Tervetuloa tunneille!

Ilmoittauduthan aamutunneille edellisenä iltana klo 20 mennessä ja iltatunneille samana päivänä klo 14 mennessä  Karma Onlinessa , sähköpostitse tai viestillä numeroon 040-5961585.

Ilmoittauduthan aamutunneille edellisenä iltana klo 20 mennessä ja iltatunneille samana päivänä klo 14 mennessä Karma Onlinessa, sähköpostitse tai viestillä numeroon 040-5961585.

KARMA STUDIOLLA JOOGAN ALOITTAMINEN ON HELPPOA!

Karma Studiolla jooga on kokonaisvaltainen harjoitus, johon kuuluu kehoa tervehdyttävät asento- ja hengitysharjoitukset, mielen liikkeiden (mm. ajatusten ja tunteiden) tunnistaminen ja hallinta sekä omaan itseen tutustuminen joogisten arvojen avulla. Karma Studiolla joogan aloittaminen on helppoa, sillä aloittaminen tapahtuu osallistumalla suoraan viikkotunneille

Sinun ei siis tarvitse käydä alkeiskurssia tai odottaa sopivaa aloitusajankohtaa, sillä jokainen päivä on yhtä hyvä joogaharjoituksen aloittamiseen! Tässä vinkkejä sopivan joogatunnin löytämiseksi:

Olen kiinnostunut...  

 • kehon vahvistamisesta ja venyttämisestä > valitse Ashtanga Easytai Ashtanga Mysore

 • palauttavasta harjoituksesta > valitse rentouttava Yin Yoga

 • hengittämisestä ja rauhoittumisesta > valitse Pranayama & Mediatation

Alkuvaiheessa on hyvä harjoitella 1-3 kertaa viikossaja osallistua aina samalle viikkotunnille, jotta harjoittelu on säännöllistä ja johdonmukaista. Valitse itsellesi sopiva tunti tai tunnit mielenkiintosi, aikataulujesi ja tavoitteidesi mukaan!

Aloittelijoille sopivat viikkotunnit:  

 • Ashtanga Easy– ohjattu alkeistunti, jolla opit perusasiat kaikessa rauhassa

 • Ashtanga Mysore– yksilöllinen ja itsenäinen asentoharjoitus pienryhmässä

 • Pranayama & Mediatation– hengitys-, keskittymis- ja rentoutumisharjoituksia

 • Yin Yoga– lempeää ja hidasta syvävenyttelyä rennosti hengittäen

Mikäli tarvitset apua itsellesi sopivan tunnin löytämisessä, niin kysy lisää Karma Studiolta: 040-5961585 / jatta@karmastudio.fi.

Itsellesi sopivat tunnit löydät parhaiten kokeilemalla, joten hyödynnä uuden asiakkaan tutustumistarjous: aloituskuukausi vain 75€ (norm. 150€). Tutustumiskuukauden aikana voit osallistua rajattomasti kaikille viikkotunneille.

AAMUKARMA – omatoimiset joogaharjoitukset

Mikäli iltatunnit ovat sinulle haasteellisia aikataulun suhteen, niin nyt voit joogata myös arkiaamuisin Karma Studiolla yhdessä Jatan ja muiden kanssa. Itsenäinen joogaharjoittelu (ei ohjausta, eikä avustusta) vie nopeasti kohti joogan päämäärää, ja yhdessä on mukavampaa joogata kuin yksin. Karma Studio on vapaasti käytettävissä omaan joogaharjoitukseesi oli kyseessä sitten asana, pranayama, meditaatio tai rentoutuminen.

AamuKarma-tunnit:

 • maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 9:15-10:45

 • keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8:15-9:45

Kertamaksu 5€. Maksu vain käteisellä!

AamuKarmaan ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, mutta tarkistathan vielä aamulla ennen studiolle lähtöäsi Karma Onlinesta, että tunti löytyy aikataulusta, sillä joskus myös Jatan arjessa sattuu ja tapahtuu ;)

Tilaus- ja yksityistunnit

Jattamarie Rauhaluoto opettaa joogan ja tanssin tilaustunteja sekä yksityistunteja. Varaa yksityis- ja tilaustunnit suoraan Jattamarielta (040-5961585 / jatta@karmastudio.fi). Kaikille avoimet joogakurssit ja -tunnit löydät Karma Onlinesta.

 • Yksityistunnit sopivat niille, jotka haluavat henkilökohtaista opetusta joogasta mm. loukkaantumiseen, raskauteen, erityiseen elämäntilanteeseen tai itsensä kehittämiseen liittyen. Yksityistunti sopii myös lahjaksi!

 • Tilaustunnit sopivat ryhmille (esim. koululaisryhmät, työhyvinvointi, harrastusporukat, polttarit). Tilaustunti voidaan pitää joko Karma Studiolla tai muualla tilaajan toiveen mukaisesti. Tilaustunnin sisältö suunnitellaan aina tilaajan toiveiden mukaisesti ja se voi olla joko luento, lajikokeilu tai useamman kerran sarja. Kysy lisää numerosta 040-5961585 tai sähköpostitse (jatta@karmastudio.fi).