KEVÄTKAUSI 1.4.-16.6.2019

Karma Studion kevätkaudella joogataan kahden vakituisen joogaopettajan johdolla! Mikko Seppinen vastaa Ashtanga Mysore-tunneista ja Jattamarie Rauhaluoto astangajoogan ohjatuista tunneista, joita löytyy sekä aloittelijoille (Ashtanga Intro) että aiemmin jooganneille (Full Primary & Half Intermediate). Lisäksi kevätkaudella on mm. vauvajoogaa, perhejogaa ja raskausajan joogaa. Kevätkausi huipentuu amerikkalaisen joogaopettaja Taylor Huntin juhannusintensiiviin 18.-23.6.

Muutokset mahdollisia.

Muutokset mahdollisia.

1. ja 2. sarjan ohjatuilla viikkotunneilla tehdään astangajoogan asentosarjat. Nämä ohjatut viikkotunnit sopivat kaikille, jotka haluavat löytää flow-tilan harjoitukseensa. Aloittelijoille on omat Ashtanga Intro-tuntinsa, joilla tehdään astangajoogan perusliikkeet ja ohjattu loppurentoutus. Mysore-tunneilla jokainen harjoittelee omatoimisesti hengitystään seuraten. Mysoressa opettaja on paikalla avustamassa ja neuvomassa jokaista henkilökohtaisesti. Mysore-tunneilla on liukuva aloitus.

Kaikille tunneille ja kursseille tulee ilmoittautua hyvissä ajoin etukäteen Karma Onlinessa. Viikkotunnit löydät CLASSES-välisivulta ja kurssit WORKSHOPS-välisivulta. Tervetuloa Karma Studiolle!

KESÄKAUSI 24.6.-18.8.2019

Muutokset mahdollisia.

Muutokset mahdollisia.

VIIKKOTUNNIT:

  • Ashtanga Mysore -tunnit ovat omatoimisia astangajoogatunteja, joilla jokainen harjoittelee omaan tahtiin opettajan avustaessa ja opastaessa.

  • Ashtanga 1 / Ashtanga 2 ovat ohjattuja astangajoogatunteja, jotka sopivat kaikentasoisille – niin ensikertalaisille kuin pidemmälle ehtineille.

Kaikille viikkotunneille tulee ilmoittautua vähintään 2 tuntia ennen tunnin alkua Karma Onlinessa tai numeroon 0405961585.

KESÄKURSSIT:

  • Raskausajan joogaa, vauvajoogaa, yinjoogaa ja afrotanssia on kesällä ajalla 1.7.-18.8. kurssimuotoisesti eli osallistujan tulee ilmoittautua mukaan koko 7 viikon jaksolle. Kesäkursseille tulee ilmoittautua pe 21.6. mennessä sähköpostitse (jatta@karmastudio.fi). Tunnit toteutuvat mikäli ryhmässä on väh. 6 osallistujaa. Kesäkurssin hinta on 105€ (sis. 7 krt) ja maksu tapahtuu ensimmäisellä kerralla.

VIERAILEVAT OPETTAJAT:

Tilaus- ja yksityistunnit

Jattamarie Rauhaluoto opettaa joogan ja tanssin tilaustunteja sekä yksityistunteja. Varaa yksityis- ja tilaustunnit suoraan Jattamarielta (040-5961585 / jatta@karmastudio.fi). Kaikille avoimet joogakurssit ja -tunnit löydät Karma Onlinesta.

  • Yksityistunnit sopivat niille, jotka haluavat henkilökohtaista opetusta joogasta mm. loukkaantumiseen, raskauteen, erityiseen elämäntilanteeseen tai itsensä kehittämiseen liittyen. Yksityistunti sopii myös lahjaksi!

  • Tilaustunnit sopivat ryhmille (esim. koululaisryhmät, työhyvinvointi, harrastusporukat, polttarit). Tilaustunti voidaan pitää joko Karma Studiolla tai muualla tilaajan toiveen mukaisesti. Tilaustunnin sisältö suunnitellaan aina tilaajan toiveiden mukaisesti ja se voi olla joko luento, lajikokeilu tai useamman kerran sarja. Kysy lisää numerosta 040-5961585!