KESÄKAUSI 24.6.-18.8.2019

Muutokset mahdollisia.

Muutokset mahdollisia.

KESÄKAUDEN VIIKKOTUNNIT:

  • Ashtanga Mysore -tunnit ovat omatoimisia astangajoogatunteja, joilla jokainen harjoittelee omaan tahtiin opettajan avustaessa ja opastaessa. Sopii kaikille, myös ensikertalaisille. Liukuva aloitus.

  • Ashtanga 1 / Ashtanga 2 ovat ohjattuja astangajoogatunteja, jotka sopivat kaikentasoisille – niin aloittelijoille kuin pidemmälle ehtineille. Kesäkaudella tunneilla edetään harjoitussarjaa muutaman asanan viikkovauhtia.

  • Ashtanga Easy, yinjooga, raskausjooga ja vauvajooga sopivat kaikenkuntoisille, eikä aiempaa kokemusta tarvitse olla.

Aamutunneille tulee ilmoittautua edelliseen iltaan klo 20 mennessä ja iltatunneille samana päivänä klo 14 mennessä joko Karma Onlinessa tai viestillä jatta@karmastudio.fi / 040-5961585.

KESÄTARJOUS (voimassa 16.8.2019 saakka):

Mikäli sinulla on käyttämättömiä kertoja vanhentuneissa Karma-paketeissasi, niin voit käyttää ne pois 6 euron kertamaksulla ja mikäli olet käyttänyt kaikki ostamasi Karma-paketit loppuun, niin saat yhden ilmaisen kesätunnin. Tarkista saldosi Karma Onlinesta ja hyödynnä kesätarjous 16.8. mennessä! Kesän tarjoustunneille ilmoittaudutaan joko sähköpostitse (jatta@karmastudio.fi) tai viestillä numeroon 040-5961585. Paikkoja rajoitetusti!

Tervetuloa kesän 2019 joogatunneille!

Tilaus- ja yksityistunnit

Jattamarie Rauhaluoto opettaa joogan ja tanssin tilaustunteja sekä yksityistunteja. Varaa yksityis- ja tilaustunnit suoraan Jattamarielta (040-5961585 / jatta@karmastudio.fi). Kaikille avoimet joogakurssit ja -tunnit löydät Karma Onlinesta.

  • Yksityistunnit sopivat niille, jotka haluavat henkilökohtaista opetusta joogasta mm. loukkaantumiseen, raskauteen, erityiseen elämäntilanteeseen tai itsensä kehittämiseen liittyen. Yksityistunti sopii myös lahjaksi!

  • Tilaustunnit sopivat ryhmille (esim. koululaisryhmät, työhyvinvointi, harrastusporukat, polttarit). Tilaustunti voidaan pitää joko Karma Studiolla tai muualla tilaajan toiveen mukaisesti. Tilaustunnin sisältö suunnitellaan aina tilaajan toiveiden mukaisesti ja se voi olla joko luento, lajikokeilu tai useamman kerran sarja. Kysy lisää numerosta 040-5961585 tai sähköpostitse (jatta@karmastudio.fi).